Als specialist volgt Het Hof der Keukens de nieuwste trends in de woningbranche. Een van de nieuwste trends is Beton-Ciré, een product van Stone Age. Zowel in woonmagazines als in TV-uitzendingen wordt hier dan ook veel aandacht aan besteed en op ingespeeld.

Het Hof der Keukens is nu de officiële dealer van het product Beton-Ciré en de enige dealer van dit product in Maassluis.

Beton-Ciré is van oorsprong een uit Frankrijk afkomstige betonstuc. De letterlijke vertaling van Beton-Ciré is: gewreven beton. Na droging en afwerking wordt de cementmortel tot een steenachtig stuc: het Beton-Ciré. Door de waterdichtheid en de vele kleurmogelijkheden is het een ideaal product voor de natte ruimtes in uw huis! Ook op de vloer en in natte ruimtes!

Het Beton-Ciré is toepasbaar waar u wilt, te gebruiken op vloer, muur, in doucheruimtes en badkamers, op keukenbladen, tafels en zelfs op het meubilair. De samenstelling van het product, dat gemakkelijk aan te brengen is, heeft de mogelijkheid om meerdere effecten te creëren met meerdere of mindere nuances, volgens uw eigen smaak. Het is geschikt voor alle soorten ondergronden: beton, tegels, pleister en stucwerk, gasbeton, kunststoffen, hout en zelfs metaal.

Elk stucwerk is anders, iedereen heeft een eigen individuele wijze van aanbrengen van Beton-Ciré, niemand kan dat exact namaken. Er is bij Beton-Ciré dus altijd sprake van een unieke creatie.

Vergeleken met tegels en plavuizen kan gesteld worden dat Beton-Ciré een zeer goede prijs-kwaliteit verhouding heeft. Bovendien zult u, omdat het naadloos is, nooit meer last hebben van lelijk geworden voegen en schimmelvorming. Ook heeft u geen speciale onderhouds- of schoonmaakmiddelen nodig.

De kleur van Beton-Ciré wordt bepaald door de toevoeging van pigmenten. Deze pigmentatie is door en door; er is dus geen sprake van een kwetsbare toplaag. Het Hof der Keukens te Maassluis biedt een grote variatie kleuren met een sfeervolle natuurlijke uitstraling aan, zodat u altijd iets zult kunnen vinden dat bij uw wensen aansluit. Ook in de uiteindelijke afwerking kan er qua stijl nog gevarieerd worden. Door de rustige uitstraling laat Beton-Ciré zich mooi combineren met tegels, mozaïek en Portugese vloertegels (ook leverbaar bij Het Hof der Keukens).

Het Hof der Keukens levert diverse soorten Beton-Ciré. Om voor u de beste keuze te maken adviseren wij u graag bij uw keuze. Wilt u dat Het Hof der Keukens de Beton-Ciré aanbrengt, dan maken wij voor u op maat een offerte. De prijs van het maken van Beton-Ciré heeft te maken met verschillende factoren, zoals in- en uitwendige hoeken en nissen of aanrechtbladen, waar meer tijd in gaat zitten dan bijvoorbeeld bij het aanbrengen op wanden. Kortom: Het Beton-Ciré bij Het Hof der Keukens is een bewust duurzame keuze!

Om u alvast een eerste indruk van de mogelijkheden te geven hebben wij ook foto's van de van het product zef geplaatst.


Kom naar de showroom van Hof der Keukens te Maassluis en laat u inspireren, er is zoveel mogelijk!

Badkamers

De ideale badkamer is altijd een persoonlijke keuze. Romantisch, modern of rustiek. In onze showroom hebben wij 6 badkameropstellingen staan die inspiratie kunnen bieden bij het samenstellen van uw.. Lees meer

Keukens

Een keuken is een ruimte die elke dag wordt gebruikt. Soms alleen door een persoon, soms ook door meerdere bewoners. Een functionele opstelling en een plaatje om te zien. Elke keuken is.. Lees meer

Tegels

Ook voor tegels kunt u terecht bij het Hof der Keukens. in onze showroom hebben wij een keur aan displays en opstellingen staan die u een idee kunnen geven van de mogelijkheden. Van modern tot rustiek.. Lees meer

Keuken apparatuur

Bij het Hof der Keukens kunt u ook terecht voor een ruime keuze aan keuken inbouwapparatuur. Wij hebben in onze keukenopstellingen apparatuur van bijna alle bekende merken staan.. Lees meer

Facebok