De Sunshower brengt u schoonheid, ontspanning en harmonie van lichaam en geest.
Het badritueel wordt met de Sunshower een combinatie van water en licht.

Verantwoord zonnen en helende infraroodwarmte tijdens het douchen

De Sunshower biedt een verantwoorde manier van zonnen.
Uw huid kleurt terwijl u geniet van frisheid en warmte. De beste effect wordt verkregen door veelvuldige blootstelling gedurende korte tijd.

Dit is gezonder en minder stressvol voor de huid dan grote doses UV-licht.

Door regelmatig gebruik van de Sunshower als onderdeel van de dagelijkse verzorging stimuleert u de aanmaak van Vitamine D in de huid. Vitamine D is nodig voor de opname van calcium en fosfor en speelt een belangrijke rol in het maken en handhaven van sterke botten.

Zonlicht en infraroodwarmte tijdens uw dagelijkse douchebeurt geeft u een energiek gevoel en verhoogt uw weerstand. Infraroodwarmte dringt diep door in uw huid en houdt spieren en gewrichten soepel. Prettig als u reumatisch bent of 's morgens vaak last heeft van stijve spieren.

Regelmatig gebruik van de Sunshower is niet alleen gezond, het is ook een heerlijke manier om te ontspannen. Met de Sunshower in uw badkamer kunt u op ieder tijdstip in alle rust en privacy genieten.

De Sunshower is leverbaar in verschillende kleuren en materialen. Hij kan in iedere bestaande badkamer eenvoudig in de hoek van de douche geplaatst worden. Hij verbruikt tijdens een sessie van 10 minuten op volle intensiteit minder dan drie eurocent aan energie. U haalt met de Sunshower een stuk Health & Wellness in huis voor een betaalbare prijs!

Een gezonde stijl van leven combineren met het genieten van wellness, dat is waarvoor de Sunshower bedoeld is.

In onze showroom bevindt zich een werkende Sunshower, zodat u zelf het weldadige gevoel hiervan kunt ervaren. Onze medewerkers kunnen u laten zien wat de mogelijkheden in uw badkamer zijn met de producten van Sunshower.

 

                                            

 

 

 

 

 

Badkamers

De ideale badkamer is altijd een persoonlijke keuze. Romantisch, modern of rustiek. In onze showroom hebben wij 6 badkameropstellingen staan die inspiratie kunnen bieden bij het samenstellen van uw.. Lees meer

Keukens

Een keuken is een ruimte die elke dag wordt gebruikt. Soms alleen door een persoon, soms ook door meerdere bewoners. Een functionele opstelling en een plaatje om te zien. Elke keuken is.. Lees meer

Tegels

Ook voor tegels kunt u terecht bij het Hof der Keukens. in onze showroom hebben wij een keur aan displays en opstellingen staan die u een idee kunnen geven van de mogelijkheden. Van modern tot rustiek.. Lees meer

Keuken apparatuur

Bij het Hof der Keukens kunt u ook terecht voor een ruime keuze aan keuken inbouwapparatuur. Wij hebben in onze keukenopstellingen apparatuur van bijna alle bekende merken staan.. Lees meer

Facebok