• Korte Hoogstraat 12a, 3131 BK, Vlaardingen
  • Info@hofderkeukens.nl

010-5910244 | 06 51145055

Over Het Hof der Keukens

In maart 2017 heeft het Hof der Keukens de deuren van haar showroom aan de Korte Hoogstraat 12a in Vlaardingen geopend. In onze showroom vindt u naast een aantal vaste keukenopstellingen van drie verschillende merken ook twee badkamer opstellingen en diverse wandopstellingen van tegels.

Tevens biedt het Hof der Keukens verschillende soorten inbouwapparatuur van Miele, Siemens, Bosch en Atag en aanrechtbladen van diverse materialen.

Wij nodigen u van harte uit om eens een kijkje te komen nemen in onze showroom. Onze medewerkers staan u graag te woord om eventuele vragen te beantwoorden. Bij het Hof der Keukens is persoonlijke service en gedegen advies het uitgangspunt.

Voor een persoonlijk adviesgesprek of het maken van een passende offerte maken wij daarom graag een afspraak met u. Wij hebben dan alle aandacht en tijd om uw keuken en/of badkamer te verwerken in een passende aanbieding.

Voor het maken van een offerte maken wij gebruik van Simar design software. Met deze 3D visualisatie kunt u tijdens een advies gesprek ter plekke uw keuken en/of badkamer zien ontstaan.

Bij het Hof der Keukens staan kwaliteit en service hoog in het vaandel. Om de kwaliteit te garanderen en u de beste service te kunnen bieden, hebben wij de mogelijkheid om met ons eigen ervaren klusteam de werkzaamheden uit te laten voeren.

Signature

,

Awesome Image

Onze missie

Om te werken overeenkomstig de eis van de klanten en hun verwachtingen in termen van kwaliteit, beheersing van kosten en tijd beheer.

Awesome Image

Onze visie

Consistent leveren van eco-vriendelijke wereld klasse afwerkingen in onze interieur concepten, uitvoeren & alle projecten op een zodanige wijze te voltooien.

       
   
   

Wij maken meer van uw verwachtingen en zorgen ervoor dat uw keuken een droomkeuken wordt.