Just another WordPress site

Badkamers

Creëer uw ideale badkamer in onze showroom in Vlaardingen

Uw badkamer wordt echt uniek door de verschillende stijlopties en accessoires die wij u in onze showroom in Vlaardingen bieden, niet ver van Maassluis. Of u nu een bestaande badkamer wilt renoveren, vanaf nul begint of uw badkamer wilt verbouwen; dat is allemaal geen enkel probleem! Wij passen het helemaal naar uw wensen aan. Op deze manier is het eindresultaat niet zomaar een mooie badkamer, maar echt úw droombadkamer.

Een badkamer in elke stijl in Vlaardingen

Bent u nog niet helemaal zeker over de stijl van uw badkamerinterieur? Wij helpen u in onze showroom in Vlaardingen, vlakbij Maassluis, graag verder met het vinden van een badkamer of keuken die echt bij u past. Kiest u bijvoorbeeld voor een tijdloze, klassieke badkamer of kiest u liever voor een designbadkamer met een eigentijds karakter? Bij het Hof der Keukens hoeft u hier niet over te twijfelen. Zo bieden wij de mogelijkheid om diverse stijlen met elkaar te combineren.

Een gratis 3D-ontwerp van uw badkamer

Heeft u al een idee over hoe uw badkamer eruit moet komen te zien? Gaat u bijvoorbeeld voor een kleine functionele wastafel of heeft u liever een eyecatcher? Onze interieurontwerpers veranderen het ontwerp van de badkamer naar uw wensen met slechts enkele muisklikken. Met een 3D-ontwerp creëren zij samen met u een complete digitale badkamer, van de tegels tot aan de kraan. Zo bent u weer een stap dichter bij de verwezenlijking van uw droombadkamer.

Informeer naar de mogelijkheden

Wilt u kunnen ontspannen in een badkamer die perfect bij u past en bent u benieuwd naar de verschillende mogelijkheden de uitgebreide showroom van ons bedrijf in Vlaardingen, in de omgeving van Maassluis? Neem dan contact met ons op door een e-mail te sturen naar info@hofderkeukens.nl, te bellen naar 010 – 591 02 44 of het contactformulier in te vullen. Wist u dat u bij ons ook op de goede plek bent voor een grote keukenshowroom?