• Korte Hoogstraat 12a, 3131 BK, Vlaardingen
  • Info@hofderkeukens.nl

010-5910244 | 06 51145055

Wat kost het om een ontwerp door u te laten maken en de eventuele veranderingen hier op?

Het aanbod wordt voor elke klant afzonderlijk voorbereid en tijdens de bespreking worden mogelijke wijzigingen besproken, die net als de offerte gratis zijn.

Wanneer kunt u na goedkeuring op het ontwerp met het werk beginnen?

Geeft u een uitvoerige uitleg tijdens de verbouwing over de resterende tijd en of het allemaal binnen het buget past?

Voordat we de bestelling uitvoeren, maken we zelf metingen en oriëntaties in de situatie van de keuken of de badkamer. Het gaat om een eventuele reconstructie of hydraulische en elektrische installatie. Eventueel extra werk wordt uitvoerig besproken met de klant.

Wat zijn de factoren die de kosten beïnvloeden?

De kosten van de offerte worden beïnvloed door een mogelijke hermodellering van de ruimte en het keukenmodel of de badkamer.

Geven jullie garantie en after-sales service?

Voor elke klant die een keuken, apparaten en of een badkameruitrusting bestelt, geven wij een garantie voor een periode van 5 jaar en beloven om elke storing die voortvloeit uit de defecte vakmanschap op onze kosten te verhelpen. Echter er is geen garantie op stroom pieken en breekbare items.

Doen jullie het ontwerp en de uitvoering zelf?

Het ontwerp en de uitvoering hiervan doen wij zelf. Wij hebben een eigen Klusteam die op alle projecten de werkzaamheden perfect tot in de puntjes het werk in uitvoering brengt.

Stel uw vraag