Just another WordPress site

Digitale 3D-Ontwerpen

Eco-vriendelijke afwerkingen

Eigen ervaren klusteam

Keuken Maassluis

Uw ideale keuken laten ontwerpen in regio Maassluis

Zoekt u naar een keuken die past bij al uw wensen in de omgeving van Maassluis? Ons team helpt u graag in onze keukenwinkel en keukenshowroom in Vlaardingen, gelegen nabij Schiedam en Maassluis, met het realiseren van uw perfecte keuken. Heeft u bijvoorbeeld al een compleet moodboard gemaakt waarin u verschillende stijlen en smaken met elkaar gecombineerd heeft? Helemaal super! Bij ons is namelijk alles mogelijk. Onze interieurontwerpers helpen u dan ook graag totdat u tevreden bent.

Bel ons nu

Voor vrijblijvend advies!
Een unieke keuken thuis bij u in Maassluis

In onze keukenshowroom en keukenwinkel in Vlaardingen, vlak bij Schiedam en Maassluis, staat niet elke keuken of badkamer uit ons assortiment opgesteld. De showroom dient ter inspiratie voor de invulling van bijvoorbeeld uw eigen droomkeuken. Er is op deze manier nog ruimte voor uw eigen ideeën. Bent u een echte keukenprins(es) en staat u graag uitgebreid te koken? Dan heeft u misschien behoefte aan luxere apparatuur of accessoires. Laat u daarom adviseren over verschillende merken zoals Bosch en Siemens en ontdek de mogelijkheden.

Wilt u graag in contact komen?

 

Uw keuken geplaatst met vakmanschap en een glimlach

Heeft u uw droomkeuken gevonden in onze keukenshowroom en keukenwinkel in de buurt van Maassluis, maar bezit u niet genoeg kennis of ervaring om deze keuken zelf te plaatsen? Dan is het bij ons mogelijk – als u dat wilt – om uw nieuwe keuken te laten installeren door ons vakkundige klusteam. Zo nemen wij niet alleen al uw kluszorgen weg maar bent u ook verzekerd van perfecte montage met een glimlach.

Bel ons nu

Voor meer informatie!
Doe inspiratie op voor uw toekomstige keuken

Bent u nieuwsgierig geworden naar de verschillende mogelijkheden van onze keukenshowroom en keukenwinkel in de buurt van Maassluis? Of heeft u nog wat inspiratie nodig voor het realiseren van uw droomkeuken? Wij als keukenspecialist adviseren u graag. Neem contact met ons op door een e-mail te sturen naar info@hofderkeukens.nl, te bellen naar 010 – 591 02 44 of het contactformulier in te vullen.