Just another WordPress site

Digitale 3D-Ontwerpen

Eco-vriendelijke afwerkingen

Eigen ervaren klusteam

Dé keukenshowroom van Vlaardingen

Voor de mooiste keuken laat u zich inspireren in onze keukenshowroom in Vlaardingen gelegen in de buurt van Schiedam en Maassluis, waar vakkundige adviseurs u helpen met het ontwerpen van uw ideale keuken. Door de verschillende accessoires, keukenapparatuur en stijlen zijn de mogelijkheden voor uw keuken eindeloos. Wij maken uw keuken echt uniek.

Bel ons nu

Voor vrijblijvend advies!
Een prachtige keuken uit onze keukenshowroom in Vlaardingen

In onze keukenshowroom zijn er ook diverse tegels en pvc-vloeren te vinden die uw interieur naar een hoger niveau tillen. Zo kan de juiste tegel of de juiste pvc-vloer ervoor zorgen dat uw keuken naadloos aansluit op uw interieur. Of u nu gaat voor een warme landelijke uitstraling of het liever klassiek en neutraal houdt; wij als echte keukenspecialisten bieden een assortiment met ruimte voor de combinatie tussen verschillende stijlen.

Wilt u graag in contact komen?

 

Advies over uw keuken: van ontwerp tot plaatsing

Het gedreven team van het Hof der Keukens helpt u graag verder met het realiseren van uw perfecte keuken in onze keukenshowroom in Vlaardingen, in de regio van Schiedam en Maassluis. In onze keukenwinkel staan zij van a tot z voor u klaar. Zo helpen onze ontwerpers u met het digitaal visualiseren van uw droomkeuken, maar daar houdt het nog niet op. Heeft u een droomkeuken uitgekozen? Schakel dan ons klusteam in. Zij zorgen ervoor dat de montage van de keuken en andere werkzaamheden worden uitgevoerd met een eco-vriendelijke afwerking.

Bel ons nu

Voor meer informatie!
Laat ons uw droomkeuken samenstellen

Veel klanten zijn u voorgegaan. Twijfel daarom niet langer en ontwerp samen met ons uw ideale keuken in onze keukenshowroom. Bent u benieuwd naar de eindresultaten van andere droomkeukens die wij mogelijk hebben, bekijk dan onze projecten! Heeft u een vraag? Neem dan contact met ons op via info@hofderkeukens.nl of 010 – 591 02 44. Wist u dat u voor de mooiste badkamers bij ons ook aan het juiste adres bent?